ua en ru

Під Броварами зіткнулися автобус і легкове авто

Під Броварами зіткнулися автобус і легкове авто ДТП під Броварами (facebook.com/dtp.kiev.ua)

На даний момент інформації про потерпілих немає

Під Броварами Київської області зіткнулися пасажирський автобус і легкове авто, інформації про потерпілих поки немає. Про це йдеться в повідомленні Facebook-спільноти dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що аварія сталася недалеко від Броварів у напрямку Требухова. Удар був настільки сильним, що у легкового автомобіля вирвало частину кузова. Інформації про постраждалих немає.

Також повідомляється, що на місці ДТП працює патрульна поліція.

Жуткое ДТП под Киевом в Броварах. По направлению Требухова, недалеко от г. Бровары, столкнулись автобус и легковушка. Удар был настолько сильным, что у автомобиля вырвало часть кузова. Информации о пострадавших нет. Что стало причиной аварии: мокрая дорога, превышение скорости или ещё что то, установит следствие. На месте патрульная полиция. Соблюдайте безопасную дистанцию. Видео: місто Бровари Наша страница в фейсбук https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/ Подключайтесь, приглашайте друзей Помогайте репостами и лайками #Киев #фото #сегодня #хроника #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #дтпкиев #бровары #требухов

Опубліковано dtp.kiev.ua Понеділок, 24 вересня 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Львові вночі сталася смертельна ДТП з п'яним водієм. В результаті зіткнення пасажир легковика у віці 29 років від отриманих травм помер на місці пригоди, ще один госпіталізований у нейрохірургічне відділення однієї з львівських лікарень.

Сьогодні РБК-Україна писало про те, що у Польщі зіткнулися шкільний автобус і вантажівка, в результаті аварії загинули дві людини.