ua en ru

У Львівській області внаслідок ДТП постраждали 4 людини

У Львівській області внаслідок ДТП постраждали 4 людини Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Новояворівську (Львівська область) внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 4 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області у Facebook.

Як зазначається, ДТП трапилася 29 жовтня о 19:40 на автодорозі Львів - Краковець в місті Новояворівськ.

За повідомленням правоохоронців, відбулося зустрічне зіткнення автомобіля "Шкода Фабія" та автомобіля "БМВ".

"Внаслідок автопригоди в реанімаційне відділення госпіталізовано водія "БМВ" з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закритий перелом ребер зліва. В травматологічне відділення із забоями та травмами госпіталізовано двох пасажирів "Шкоди". Тілесні ушкодження також отримав водій "Шкоди" - діагноз: закритий перелом променевої кістки справа, забій правого колінного суглобу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України.

У Новояворівську зіткнулися два автомобілі (ФОТО) Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали чотири особи. Доро...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 30 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області сталася ДТП з мікроавтобусом зі школярами, постраждали 9 осіб.