ua en ru

У Харківській області сталося ДТП, постраждали 9 осіб

У Харківській області сталося ДТП, постраждали 9 осіб Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

У числі постраждалих опинилися семеро дітей

У Харківській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з мікроавтобусом зі школярами, постраждали 9 осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської в Facebook.

"Семеро дітей і дві жінки з незначними травмами були доставлені до Чугуївської лікарні. Після огляду лікарів постраждалі були відпущені додому. Стан їхнього здоров'я задовільний", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, ДТП сталося 28 жовтня близько 16:00 в Чугуївському районі на автодорозі "Чугуїв-Мілове".

На момент події в салоні мікроавтобуса знаходилося 20 пасажирів, жителів села Новоосінівка Куп'янського району: 15 учнів та п'ятеро вчителів, які супроводжували дітей на екскурсію. Діти поверталися додому в Куп'янський район з екскурсії по місту Харкову.

Відзначається, що 49-річний водій мікроавтобуса "Мерседес", рухаючись в сторону с. Шевченкове, не помітив попереду автомобіль "ВАЗ", який рухався в попутному напрямку та здійснював поворот наліво і допустив з ним зіткнення.

В результаті події постраждали пасажири мікроавтобуса - 7 дітей у віці від 9 до 11, 29 і 31-річні жінки. 49-річний водій "Мерседес" і 37-річний водій "ВАЗ" від госпіталізації відмовилися.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК. Зараз поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

#Поліція_Харківщини На Харківщині в результаті аварії постраждали дев’ять осіб Семеро дітей та дві жінки з незн...

Опубліковано Поліція Харківщини 29 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дарницькому районі Києва, на вулиці Ревуцького, позашляховик SsangYong Actyon збив пішохода на переході. Чоловік 50-ти років помер на місці.