ua en ru

Луценко заявив про затримання Каськіва в Панамі

Луценко заявив про затримання Каськіва в Панамі Фото: колишній голова Держінвестпроекту Владислав Каськів

Екс-главу Держагентства з інвестицій Владислава Каськіва оголосили в розшук у березні

Екс-главу Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва затримано в Панамі. Про це сьогодні на брифінгу в Києві заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Саме в цей момент ми отримали повідомлення про затримання в Панамі одного іспанського інструктора, пана Каськіва, який також оголошений в міжнародний розшук за 191 статтею та за інші злочини", - зазначив Луценко.

ГПУ працює, поки "общєствєнность" мітингує Екс-міністру юстиції Олександру Лавриновичу вручено підозру, Ст. 191, ч.5. ...

Опубліковано Ларисою Сарган 18 серпня 2016 р.

Нагадаємо, колишнього главу Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва оголошено в розшук у березні.

"Йому повідомлено про підозру за ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КПК України. Департаментом захисту економіки спільно з Генпрокуратурою розслідуваний і доведений для розгляду в суді один з багатьох протиправних епізодів діяльності екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України часів Януковича Владислава Каськіва. Йдеться про розкрадання державних коштів у 2012-2013 роках - 7 500 000 гривень за укладеним Каськівим договором про надання рекламних послуг з ТОВ "Глорія", як виявилося, фіктивних", - зазначав тоді міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.