ua en ru

МВС оголосило в розшук екс-голову Держагентства з інвестицій Каськіва

МВС оголосило в розшук екс-голову Держагентства з інвестицій Каськіва Фото: Владислав Каськів

Каськіва підозрюють у розкраданні державних коштів на суму 7,5 млн гривень

Колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва оголошено в розшук. Про це у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Йому повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КПК України. Департаментом захисту економіки, спільно з Генпрокуратурою розслідувано та доведений для розгляду в суді один з багатьох протиправних епізодів діяльності екс-голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України часів Януковича Владислава Каськіва. Мова йде про розкрадання державних коштів в 2012-2013 роках - 7 500 000 гривень за укладеним Каськівим договору про надання рекламних послуг з ТОВ "Глорія", як виявилося, фіктивних", - повідомив Аваков.

За словами міністра, рішенням суду Він був оголошений в розшук, на його майно накладено арешт. Крім того, у розслідуванні знаходиться ще кілька епізодів на значно більші суми розкрадань державних коштів.

Каськив объявлен в розыск. Ему повідомлено про підозру за ч.5 ст. 191 та ч.2 ст. 366 КК України.Департаментом защиты э...

Опубликовано Арсеном Аваковым 25 марта 2016 г.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року Служба безпеки України оголосила в розшук "віце-прем'єр-міністра Криму Дмитра Полонського.