ua en ru

Луценко залишає посаду голови фракції БПП

Луценко залишає посаду голови фракції БПП Фото: Юрій Луценко

Луценко вже написав заяву

Народний депутат України Юрій Луценко від парламентської фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП) залишає посаду голови фракції. Про це написала прес-секретар Луценка Лариса Сарган на своєму Facebook.

"Народний депутат Юрій Луценко написав заяву про відставку з посади голови парламентської фракції політичної партії "Блок Петра Порошенка", - написала вона.

Народний депутат Юрій Луценко написав заяву про відставку з посади голови парламентської фракції політичної партії «Блок Петра Порошенка».

Posted by Лариса Сарган on 3 липня 2015 р.

Нагадаємо, вчора, 2 липня, стало відомо, що фракція "Самопоміч" обговорить питання виходу з парламентської коаліції. Народний депутат від "Самопомічі" Єгор Соболєв заявив, що коаліції зараз немає.

В БПП повідомили, що Верховна Рада України може скликати позачергове засідання на наступному тижні для розгляду законопроекту про місцеві вибори. Крім цього, у Радикальній партії Олега Ляшка зазначили, що позачергове засідання Ради може відбутися 7 або 8 липня, якщо сьогодні не буде проголосовано законопроект про місцеві вибори.

Раніше повідомлялося, що лідера Радикальної партії Олега Ляшка можуть змістити з позиції координатора парламентської коаліції, а його місце може зайняти лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.