ua en ru

Тимошенко може стати координатором коаліції замість Ляшко, - Луценко

Тимошенко може стати координатором коаліції замість Ляшко, - Луценко Фото: Юлія Тимошенко

Питання зміщення Ляшко можуть розглянути вже на наступному тижні

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка можуть змістити з позиції координатора парламентської коаліції, а його місце може зайняти лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Про це в коментарі журналістам повідомив голова фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вчора це питання (зміни координатора коаліції - ред.) обговорювалося. Насправді коаліція знову не збирається, вона знову не працює, але, звичайно, після виходу пана Ляшка з приміщення, де велася бесіда (вчора Ляшко покинув заздалегідь зустріч Президента з лідерами коаліції - ред.), заочно такі питання вирішувати не можна", - заявив Луценко.

За його словами, питання зміни Ляшко можуть розглянути наступного тижня.

"Я сподіваюся, що коаліція після пленарного тижня збереться і обговорить внутрішні організаційні питання, тому що, чесно кажучи, дуже багато питань виникають із-за того, що фракції коаліції перестали зустрічатися", - зазначив він.

Лідер фракції БПП також нагадав, що згідно з коаліційною угодою, таким координатором більшості має стати глава фракції "Батьківщини" Юлія Тимошенко. "Наступна Тимошенко. Вона відмовляється, але ми про це поговоримо пізніше", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, сьогодні Олег Ляшко заявив, що в коаліції немає консенсусу щодо законопроекту про місцеві вибори.