ua en ru

У луганській поліції розповіли подробиці конфлікту між військовими і місцевими жителями

У луганській поліції розповіли подробиці конфлікту між військовими і місцевими жителями Фото: поліція (np.pl.ua)

Під час вживання спиртних напоїв між одним з військових та родиною потерпілих сталася суперечка

У поліції розповіли подробиці конфлікту між військовими і місцевими жителями, внаслідок якого загинула жінка. Про це прес-секретар поліції Луганської області Тетяна Погукай написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Під час проведення першочергових слідчих дій співробітники Попаснянського відділу поліції встановили, що вночі, 8 серпня жінка за місцем свого мешкання святкувала день народження. Власник будинку, 29-річний чоловік потерпілої, запросив на свято військовослужбовців, де вони разом вживали спиртні напої", - сказано у повідомленні.

Так, під час вживання спиртних напоїв між одним з військових та родиною потерпілих сталася суперечка.

За фактом вбивства жінки та поранення чоловіка у с. Троїцьке, що на Луганщині, поліція проводить досудове слідство До п...

Опубліковано Татьяною Погукай 10 серпня 2017 р.

"Під час вживання спиртних напоїв між одним з військових та родиною потерпілих на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виникла суперечка, яка згодом переросла в бійку. Конфлікт перейшов за межі подвір’я, де один з гостей зробив декілька пострілів з автомату, внаслідок чого було поранено жінку та її чоловіка", - поінформували у поліції.

Так, під час проведення огляду місця події поліцейські виявили та вилучили гільзи патронів калібру 5,45 мм.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України "Умисне вбивство" та ч. 2 ст. 15, п. 1 ст. 115 КК України "Замах на вбивство". Тепер військовослужбовці знаходяться у військовій прокуратурі Луганського гарнізону. Досудове слідство на даному етапі проводиться слідчими поліції.

Нагадаємо, у Луганській області поліція перевіряє можливу причетність бійців антитерористичної операції (АТО) на Донбасі до загибелі мирної жительки.