ua en ru

На Донбасі перевіряють причетність бійців АТО до загибелі мирної жительки, - штаб

На Донбасі перевіряють причетність бійців АТО до загибелі мирної жительки, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

За попередніми даними, конфлікт з військовими виник на фоні побутової суперечки

У Луганській області поліція перевіряє можливу причетність бійців антитерористичної операції (АТО) на Донбасі до загибелі мирної жительки. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що 9 серпня 2017 року в Попаснянський відділ поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію двох мирних жителів з вогнепальними пораненнями. Постраждала від отриманих поранень померла в лікарні.

"За попередніми даними, подія сталася на тлі побутової суперечки між військовослужбовцями одного з підрозділів Збройних сил України та цивільними особами. За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину. Командування АТО висловлює глибокі співчуття родині загиблої і вживатиме заходів для об'єктивного проведення слідства", - зазначили в штабі.

Також повідомляється, що слідство встановлює можливі мотиви скоєння кримінального злочину.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: ПЕРЕВІРЯЄТЬСЯ ВЕРСІЯ МОЖЛИВОЇ ПРИЧЕТНОСТІ ДО СКОЄННЯ ЗЛОЧИНУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМИ ЯКІ В...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що на Донбасі зростає кількість злочинів військових РФ проти місцевих жителів.