ua en ru

У Луганській області перекинувся мікроавтобус, 4 постраждалих

У Луганській області перекинувся мікроавтобус, 4 постраждалих Фото: у Луганській області сталася ДТП

Наразі постраждалі госпіталізовані до лікарні

У Новоайдарському районі Луганської області внаслідок перекидання мікроавтобусу травмовано четверо осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила спікер Головного управління Національної поліції у Луганській області Тетяна Погукай.

"Сьогодні, приблизно о 10:45, на 57 км автодороги Н-21 Старобільськ - Луганськ - Красний Луч - Макіївка - Донецьк, біля селища Райгородка, Новоайдарського району, що у Луганській області, сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими", - повідомила вона.

Як повідомляється, водій мікроавтобусу, рухаючись у напрямку міста Сєвєродонецьк, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав на за межи проїжджої частини та здійснив перекидання на правий бік.

Наразі постраждалі госпіталізовані до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області виявили схрон з боєприпасами, заготовлений для диверсійної групи бойовиків.