ua en ru

У Луганській області виявили схрон з боєприпасами, заготовлений для диверсійної групи бойовиків

У Луганській області виявили схрон з боєприпасами, заготовлений для диверсійної групи бойовиків Фото: правоохоронці виявили схрон боєприпасів

Бойовики планували використати зброю для здійснення теракту на території Станично-Луганського району

У Луганській області правоохоронці виявили схрон з боєприпасами, заготовлений для диверсійної групи бойовиків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила спікер Головного управління Національної поліції у Луганській області Тетяна Погукай.

"Гранатомети, тротилові шашки, гранати до підствольного гранатомету та близько 7 тис. набоїв, які планували використати бойовики для здійснення терористичного акту, вилучили луганські правоохоронці зі схованки у Станично- Луганському районі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики планували використати боєприпаси для здійснення теракту на території Станично-Луганського району, яка підконтрольна українській владі.

"Вчора, 10 січня, завдяки професійно спланованій пошуковій роботі, оперативні співробітники поліції та СБУ виявили схованку у одному з покинутих будинків у селищі Макарове. Смертоносні засоби ураження були ретельно замасковані, по периметру будівлі були розставлені "розтяжки", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що зі схованки правоохоронці вилучили 11 РПГ-22; РПГ-18; 2 РПГ-26; 4 тротилових шашки вагою 200 гр кожна; тротилову шашку вагою 400 гр, 30 гранат ВОГ до під ствольного гранатомету, 2 реактивні двигуни к ручному гранатомету ПГ, 2 заряди до РПГ-7, 5412 набоїв калібру 5,45 мм, 134 набої калібру 12,7 мм, 1076 набоїв калібру 7,62 мм.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами".

На Луганщині оперативники поліції та СБУ виявили схрон з боєприпасами, заготовлений для диверсійної групи бойовиків Гр...

Опубліковано Татьяною Погукай 11 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Костянтинівці затримали трьох посіпак бойовиків ДНР.