ua en ru

У Луганській області ліквідували канал надходження паливно-мастильних матеріалів з РФ

У Луганській області ліквідували канал надходження паливно-мастильних матеріалів з РФ Фото: цистерни (Сергій Білан facebook.com)

ДФС вилучила 33 тонни палива

У Луганській області співробітники податкової міліції припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення паливно-мастильних матеріалів (ПММ), а також ліквідували канал незаконного надходження ПММ з території Російської Федерації. Про це повідомив заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Сергій Білан у Facebook.

"В ході операції "Акциз-2017" і розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу, було встановлено, що з території Росії в Україну незаконно ввозилося і накопичувалося дизельне паливо низької якості", - заявив Білан.

Потім воно перевозилося вантажним транспортом на територію одного з сіл області, в якому знаходився підпільний цех по виробництву паливно-мастильних матеріалів. Далі шляхом додавання в паливо хімічних сполук виготовлялося дизельне пальне підвищеної якості.

У результаті проведеного ряду обшуків було виявлено та вилучено 33 тонни палива, автоцистерни і тягачі, 9 ємностей для зберігання палива, 800 літрів різних хімічних речовин і три автозаправні колонки. Загальна вартість вилученого становить понад 5,5 мільйона гривень, зазначив Білан.

У Луганській області співробітники податкової міліції припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення паливно-масти...

Опубліковано Сергієм Біланом 30 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у серпні ДФС вилучила нелегальних паливно-мастильних матеріалів майже на 3,8 млн грн.