ua en ru

В Луганськ входить колона військової техніки

В Луганськ входить колона військової техніки Фото: проросійські бойовики (YouTube screenshot)

У сепаратистських пабликах з'явилася інформація, що це техніка бойовиків ДНР

Сьогодні ввечері, 21 листопада, з'явилася інформація, що в центр окупованого проросійськими бойовиками Луганська входить колона військової техніки. Відповідне відео опубліковане на Youtube-каналі "Інший Луганськ".

Техніка помічена на Новому шляхопроводі в 1-му мікрорайоні Луганська. Відзначимо, що даний район знаходиться з боку Донецька.

На відео на протязі близько двох хвилин можна спостерігати рух кількох десятків військових машин.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика

Відзначимо, в сепаратистських пабликах з'явилася інформація, що це військова техніка бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки", які нібито мають намір провести "зачистку" Луганська від прихильників ватажка так званої "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького.

Нагадаємо, сьогодні центр Луганська заблокували невідомі в камуфляжі без розпізнавальних знаків.

Сепаратистські ЗМІ повідомляли, що центр Луганська оточили озброєні люди. Вони, в свою чергу, заявляють, що блокують вулиці за наказом так званого "міністерства внутрішніх справ ЛНР".

Крім того, ряд "чиновників" ЛНР звинуватили в організації державного перевороту "главу адміністрації" Ігоря Плотницького.

За словами "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета, "посадовими особами" протягом тривалого часу до "голови ЛНР" цілеспрямовано доводилася недостовірна інформація про нібито причетність "співробітників МВС" до протиправної діяльності. З-за ситуації, що склалася, Плотницький пообіцяв найближчим часом вирішити питання з міністром внутрішніх справ ЛНР" Корнетом.