ua en ru

Лояльні Плотницькому бойовики не виключають збройний опір ДНР, - Тимчук

Лояльні Плотницькому бойовики не виключають збройний опір ДНР, - Тимчук Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

Ситуація в Луганську може призвести до протистояння між бойовиками

Лояльні главі самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігорю Плотницькому, який в ході перевороту в Луганську виїхав в Росію, не виключають можливість збройного опору ДНР. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, деякі "представники влади ЛНР" після перевороту висловлюють намір виїзду за межі "республіки" в Росію і на підконтрольну Україні територію. Крім того, вони не виключають можливість збройного протистояння бойовиків ДНР з боку лояльних Плотницькому "силовиків".

"Активно мусується теза про те, що рішення про об'єднання ЛНР і ДНР може бути прийнято у зв'язку з діяльністю Захарченка, який останнім часом постійно повідомляв російським кураторам про нездатність Плотницького ефективно управляти територією і про перманентний перерозподіл сфер впливу між ватажками ЛНР", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы ИС Бегство в РФ главаря «ЛНР» И.Плотницкого в результате конфликта с главарем «МВД ЛНР» И.Кор...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ЛНР побоюються кадрових чисток при переході під управління самопроголошеної "Донецької народної республіки".