ua en ru

Переворот у Луганську: в ЛНР побоюються кадрових чисток при переході під управління ДНР

Переворот у Луганську: в ЛНР побоюються кадрових чисток при переході під управління ДНР Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

"Чиновники" ЛНР побоюються, що їх можуть звинуватити в роботі на українські спецслужби

На тлі перевороту в Луганську так звані "чиновники" самопроголошеної "Луганської народної республіки" побоюються кадрових чисток при переході під управління донецьких бойовиків. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, втеча до РФ ватажка ЛНР Ігоря Плотницького викликала паніку в середовищі місцевих "чиновників". Крім того, поширюються чутки про можливе об'єднання "республік" з адміністративним центром у Донецьку.

"Чиновники ЛНР побоюються, що перехід під керівництво ДНР може супроводжуватися чистками серед керівників структур ЛНР зі звинуваченнями їх у сприянні діяльності спецслужб України", - зазначив він.

Оперативные данные группы ИС Бегство в РФ главаря «ЛНР» И.Плотницкого в результате конфликта с главарем «МВД ЛНР» И.Кор...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок ЛНР прибув до Москви. За словами російського пропагандиста Захара Прілепіна, Плотницький летів до столиці РФ звичайним рейсом з Ростова.