ua en ru

Ломаченко - Рігондо: анонс бою

Ломаченко - Рігондо: анонс бою Фото: Ломаченко - Рігондо (twitter.com/trboxing)

Готуємося до поєдинку

Чемпіон світу WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко проведе захист поясу в бою проти кубинця Гільєрмо Рігондо. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 05:00, а дивитися бій можна на телеканалі "Інтер". На думку букмекерів, фаворитом протистояння є український боксер.

10 декабря 06:00
Нью-Йорк, арена Madison Square Garden

Ще ніколи в історії боксу на ринзі не зустрічалися два дворазових олімпійських чемпіона. В андеркарті бою Ломаченко - Рігондо пройде кілька цікавих поєдинків.

Напередодні бою відбулася традиційна дуель поглядів, яку виграв Ломаченко - Рігондо перший відвів свої очі від українця.

Обидва боксери вклалися в необхідну вагу (до 58,967 кг), при цьому Ломаченко виявився трохи важчим за суперника. Вага українця - 58,513 кг, вага Рігондо - 58,059 кг. Відзначимо, що для кубинця, який раніше боксував у другій найлегшій ваговій категорії, ця вага став рекордним в кар'єрі

В день бою, о 9 годині ранку за місцевим часом (16:00 за Києвом) боксери пройдуть додаткове зважування, на якому їх вага не повинна буде перевищити 138 фунтів (62,6 кг). Бій відбудеться навіть у разі переваги, але той, хто не вкладеться в вагову категорію, повинен буде заплатити солідний штраф.

У цей вечір в андеркарті на ринг вийде екс-суперник Володимира Кличка, колишній претендент на титул чемпіона в суперважкій вазі Брайант Дженнінгс (20-2, 11 КО), який проведе 8-раундовий бій проти Дона Хейнсворт (13-1-1, 11 КО) .

Срібний призер Ігор у Ріо Шакур Стівенсон (3-0, 1 КО) зустрінеться з мексиканцем Мендосой (4-2, 2 КО). Полулегковес Крістофер Діас (21-0, 13 КО) в 10-раундовому поєдинку поміряється силами з Кейсі Рамосом (24-1, 6 КО), а чемпіон світу і Європи, бронзовий призер Олімпіади в Лондоні Майкл Конлан (4-0, 4 КО ) - з Луїсом Фернандо Моліною (7-3-1, 2 КО).

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко (9-1, 7 КО) і кубинець Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО) не проводитимуть бій-реванш.