ua en ru

Ломаченко - Рігондо: онлайн трансляція

Ломаченко - Рігондо: онлайн трансляція Фото: Ломаченко - Рігондо

РБК-Україна веде онлайн-трансляцію поєдинку

Ломаченко - Рігондо. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 06:00, а дивитися бій можна на телеканалі "Інтер". Чемпіон світу WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко проведе захист поясу в бою проти володаря поясу WBA у другій найлегшій вазі кубинця Гільєрмо Рігондо. На думку букмекерів, фаворитом протистояння є український боксер.

10 декабря 06:00
Нью-Йорк, арена Madison Square Garden

- Василь всіх кличе на святкову вечірку:)

- За шість раундів українець завдав по суперникоу 339 ударів, тоді як кубинець - 178. При цьому, Ломаченко потрапив 16% від своїх ударів - 55 і тільки 8% ударів кубинця досягли своєї мети - 15.

- Всі три рефері за підсумками шести раундів віддавали перемогу українцеві - 59:54, 59:54, 60:53.

Ломаченко - Рігондо: онлайн трансляція

- Президент України Петро Порошенко подзвонив привітати Ломаченко відразу після бою.

- Рігондо каже, що не міг продовжувати бій через травму руки. За його словами, він отримав її в другому раунді. "Але ніяких виправдань", - додає кубинець.

- Ломаченко жартує, що йому потрібно поміняти прізвище на NoMasChenko, оскільки ніхто не хоче продовжувати бої з українцем. Це вже четвертий поспіль його суперник, який відмовився від поєдинку в перерві між раундами.

- Майкл Баффер говорить, що Рігондо травмував ліву руку.

Усе! Ломаченко перемагає! Рігондо відмовився виходити на сьомий раунд!

6 раунд. За постійні порушення рефері нарешті покарав Рігондо - з нього зняли один бал.

5 раунд. Провокує Рігондо, хоче вивести з себе українця. По ходу раунду рефері зробив зауваження кубинцю за брудну манеру ведення бою.

4 раунд. Рігондо хитрістю намагається брати і пробивав дуже небезпечно. Але поки всі чотири раунди залишилися за Ломаченко.

3 раунд. Все більше стає перевага Ломаченка. Кубинець починає поступатися в швидкості.

2 раунд. Працює на повну Ломаченко, але поки не включає повні оберти. Обидва боксери намагаються працювати джебом.

1 раунд. Віддав центр рингу українець супернику.

- Розпочинається поєдинок!

- Боксери виходять на ринг! Першим з'являється Рігондо. Слідом на ринг виходить Ломаченко!

- За кілька хвилин розпочнеться історичний поєдинок.

- Рефері перед боєм поспілкувався з українським чемпіоном.

- Готується до бою Василь.

- Завершено всі поєдинки андеркарту: американка Мікаела Майер за очками перемогла Нідію Фелічіано, суперважкоатлет Брайант Дженнінгс здобув перемогу технічним нокаутом в третьому раунді над Доном Хейнесвортом, Крістофер Діас переміг технічним нокаутом в третьому раунді Брайанта Круза в поєдинку за другорядний пояс WBO NABO.

- Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик в Instagram запустив флеш-моб на підтримку Василя. Під час прямого ефіру Усик запропонував уболівальникам викладати в соцмережу фотографію Ломаченко і ставити хештег #Lomachamp.

LOMACHAMP

A post shared by Usyk Aleksandr (@usykaa) on

- Ломаченко виклав на своїй сторінці в Twitter крутий анімаційний ролик до чемпіонського бою.


Обидва боксери є дворазовими олімпійськими чемпіонами. Ломаченко здобував "золото" Ігор-2008 в Пекіні та Лондоні-2012. У Китаї Василь бився у ваговій категорії до 57 кг, а вже в Англії боксував з бійцями до 60 кг. У свою чергу Рігондо вигравав Олімпійські ігри-2000 в Сіднеї, а потім чотири роки по тому в Афінах. В обох випадках кубинець брав "золото" у ваговій категорії до 54 кг.

Для того, щоб вийти на ринг проти українця Рігондо піднявся відразу на дві вагові категорії (з 122 фунтів в 130 фунтів) і може залишитися без свого чемпіонського пояса за версією WBA у другій найлегшій вазі, який стане вакантним у випадку поразки кубинця. 37-річний кубинець провів 17 боїв на професійному рингу. На його рахунку 17 перемог (11 - нокаутом). Не має в своєму пасиві нічиїх і поразок.

Ломаченко в свою чергу провів 10 боїв на професійному рингу, в яких перемагав дев'ять разів (сім - нокаутом) і один раз програв за рішенням суддів. Це буде четвертий захист чемпіонського пояса. Три попередні захисту завершилися тим, що по ходу бою суперники українця відмовлялися продовжувати поєдинок.