ua en ru

Нардеп Логвинський подав заяви в правоохоронні органи на Coca-Cola

Нардеп Логвинський подав заяви в правоохоронні органи на Coca-Cola Фото: Георгій Логвинський

За словами депутата, посадові особи Coca-Cola та Pepsi, можуть сісти у в'язницю на строк до п'яти років

Народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський заявив, що подав заяви на компанію Coca-Cola Україна в українські правоохоронні органи та міжнародні інстанції. Про це політик написав у Facebook.

"Посадові особи Coca-Cola та Pepsi, можуть сісти у в'язницю на строк до п'яти років, а суму компенсації, яку можуть понести ці компанії обчислюється мільйонами доларів", - вважає Логвинський.

Також народний депутат звернувся в українські, російські, американські офіси компаній Coca-Cola і Pepsi, а також посольство України в США з вимогою вжити заходів, встановити винних та притягти їх до відповідальності.

"Карти Російської Федерації до складу яких входить українська територія, і офіційні вибачення перед країною - агресором - всі ці дії розцінюються як співучасть у злочині, як порушення національного та міжнародного законодавства, і за них компанії повинні понести відповідальність і заплатити велику ціну", - заявив Логвинський.

Нардеп додав, що розвиток цієї ситуації контролюватиму особисто.

Посадові особи "Кока-кола" і "Пепсі" можуть сісти у в'язницю на строк до п'яти років, а суму компенсації, яку можуть поне...

Опубліковано Георгієм Логвинским 6 січня 2016 р.

Нагадаємо,сьогодні, 6 січня, Coca-Cola пояснила появу Криму на карті РФ у своїх соцмережах тим, що агентство, яке розробляло карту Росії в рамках різдвяної кампанії Coca-Cola, внесло зміни в зображення без відома замовника та узгодження з ним.