ua en ru

Ліга Чемпіонів: "Барса" насилу обіграла "Селтік", "Боруссія" перемогла "Наполі", а "Челсі" влаштував розгром у Румунії

Завершилися матчі вівторка в груповому етапі Ліги Чемпіонів. "Барселона" в Шотландії обіграла "Селтік" 1:0. "Челсі" забив 4 "сухих" м'ячі "Стяуа". "Боруссія" розгромила "Марсель", а "Арсенал" впорався з "Наполі".

Завершилися матчі вівторка в груповому етапі Ліги Чемпіонів. "Барселона" в Шотландії обіграла "Селтік" 1:0. "Челсі" забив 4 "сухих" м'ячі "Стяуа". "Боруссія" розгромила "Марсель", а "Арсенал" впорався з "Наполі".

Група Е

Базель - Шахтар, 0:1
Гол:
Дракслер, 54

Стяуа - Челсі, 0:4
Голи:
Рамірес, 20, 55, Георгієвскі, 44 (АГ), Лемпард, 90

Ето'О записав на свій рахунок гольовий пас на 20-й хвилині бразильський півзахисник Рамірес відкрив рахунок.

Ключовий момент у матчі настав перед самою перервою. Гравці "Челсі" змусили суперника помилитися і македонський захисник Даніель Георгієвскі забив м'яч у свої ворота.

Після цього "Стяуа" вже було складно відігратися, а на самому початку другого тайму гості оформили і третій м'яч. На цей раз Оскар асистував Раміресу, який записав собі в актив дубль. А вже в самій кінцівці румунську команду остаточно добив Френк Лемпард.

В іншому матчі групи "Шальке" завдав гостьову поразку "Базелю", забивши єдиний м'яч. Його автором став Юліан Дракслер, який вивів у підсумку свою команду в одноосібні лідери квартету.

Шальке - 6 очок
Челсі - 3
Базель - 3
Стяуа - 0

Група F

Боруссія - Марсель, 3:0
Голи:
Левандовські, 19, 80 (з пенальті), Ройс, 52

Арсенал - Наполі, 2:0
Голи:
Озіл, 8, Жиру, 15

Синхронні перемоги здобули "Арсенал" і дортмундська "Боруссія". "Каноніри" з рахунком 2:0 розправилися з гостями з Неаполя. Долю поєдинку на перших хвилинах зустрічі вирішили Месут Озіл і Олів'є Жиру, які забили по м'ячу вже до 15-й хвилині гри. Причому, Озіл у другому випадку став автором гольової передачі.

"Боруссія" і зовсім розгромила "Марсель", забивши супернику три м'ячі. Роберт Левандовскі забив швидкий гол на початку матчу, потім він асистував Марко Ройсу, а в кінці зустрічі поляк забив гол з пенальті - 3:0.

Арсенал - 6
Боруссія - 3
Наполі - 3
Марсель - 0

Група G

Зеніт - Аустрія, 0:0

Порту - Атлетіко, 1:2
Голи:
Мартінес, 16 - Годін, 58, Туран, 86

"Зеніт" не зміг вдома обіграти скромних австрійців. Допоміг гостям суддя, який в кінці першого тайму вилучив Вітселя. А маючи чисельну перевагу, "Аустрія" нулі на табло вистояла. А ось "Атлетіко" вдалося здобути вольову перемогу над "Порту". Вирішальний м'яч забив Туран на 86-й хвилині.

Атлетіко - 6
Порту - 3
Аустрія - 1
Зеніт - 1

Група Н

Селтік - Барселона 0:1
Гол:
Фабрегас, 76

Аякс - Мілан, 1:1
Голи:
Денсвилл, 90 - Балотеллі, 90+3

"Селтік" з 59-ї хвилини грав у меншості і пропустив гол від Сеска Фабрегаса, який став переможним для "Барси".
Рахунок в амстердамській зустрічі був відкритий на 90-й хвилині, але "Аякс" примудрився втратити перемогу: на 4-й компенсованій хвилині Маріо Балотеллі реалізував пенальті.

Барселона - 6
Мілан - 4
Аякс - 1
Селтік - 0