ua en ru

Легенда "Баварії" Рібері продовжить кар'єру в чемпіонаті Італії

Легенда "Баварії" Рібері продовжить кар'єру в чемпіонаті Італії Фото: Рібері прибув до Флоренції (twitter.com/acffiorentina)

Француз переїхав до Флоренції

Колишній півзахисник мюнхенської "Баварії" і збірної Франції Франк Рібері перейшов у "Фіорентину". Про це повідомляється на сайті італійського клубу.

Француз прилетів до Флоренції, де його зустріли представники "фіалок" Джанкарло Антоньоні і Даріо Дайнеллі. 36-річний футболіст, вийшовши з літака, надів поло з емблемою своєї нової команди і накинув на шию клубний шарф.

L'arrivo di Franck Ribéry a Firenze #WelcomeLegend

Опубліковано ACF Fiorentina Середа, 21 серпня 2019 р.

Він ще має пройти медогляд та підписати контракт. Завтра ввечері "Фіорентина" проведе офіційну презентацію футболіста.

Деталі угоди поки залишаються невідомими, за повідомленнями ЗМІ, 36-річний Рібері підпише з "Фіорентиною" 2-річний контракт. За цей час він заробить як мінімум 8 млн євро. Також він може отримати один мільйон у вигляді бонусів.

Рібері є легендою "Баварії", куди він перейшов з французького "Марселя". За німецький клуб він виступав з 2007 по 2019 рік, і у підсумку отримав статус вільного агента. З мюнхенською командою він завоював 24 трофея. 9 разів вигравав чемпіонат Німеччини, став шестиразовим володарем Кубка країни і взяв Лігу чемпіонів-2012/13.

"Фіорентина" за підсумками минулого сезону посіла 16 місце в чемпіонаті Італії, гарантувавши собі прописку в елітному дивізіоні тільки в останньому турі.

Нагадаємо, також "Баварію" після закінчення минулого сезону покинуть голландець Ар'єн Роббен.