ua en ru

У Криму журналісти ATR, "15 хвилин", "Крим.Реалії" і QHA стали персонами non-grata

У Криму журналісти ATR, "15 хвилин", "Крим.Реалії" і QHA стали персонами non-grata Фото: Лілія Буджурова

Буджурова висловила своє обурення ситуацією, що склалася.

У Криму журналісти ATR, "15 хвилин", "Крим.Реалії" і QHA стали персонами non-grata. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила заступник генерального директора телеканалу ATR Лілія Буджурова.

"Задзеркалля! Співробітники телеканалу ATR, які працюють у Криму на законних підставах, надаючи свідчення від Роскомнадзора про реєстрацію, видане "Квінмедіа", стали персонами non-grata не лише для офіційних органів, а й для" своїх"", - написала Буджурова.

Зазеркалье! Сотрудники телеканала ATR, которые работают в Крыму на законных основаниях, предоставляя свидетельство от Ро...

Posted by Лиля Буджурова on 25 Июнь 2015 г.

Також вона повідомила, що в останні дні дві установи кримськотатарської культури попередили журналістів про неможливість зйомок.

"При цьому вони посилаються на лист з Міністерства внутрішньої політики та інформації РК, в якому рекомендується не пущать на свою територію журналістів, які представляють ATR, "15 хвилин","Крим.Реалії" і QHA", - повідомила Буджурова.

Буджурова висловила своє обурення ситуацією, що склалася.

"А дихати нам можна у себе на батьківщині? Якщо так піде і далі, то нам будуть відмовляти в медичній допомозі в поліклініках, не продаватимуть продукти в гастрономах, висаджуватимуть з громадського транспорту, зобов'яжуть носити на одязі Жовту зірку, а на руках зроблять татуювання з табірним номером", - заявила вона.

Нагадаємо, раніше ОБСЄ засудила порушення свободи ЗМІ у Криму.