ua en ru

У Криму завершилося слідство у обвинуваченому у побитті "беркутівця" активісту

У Криму завершилося слідство у обвинуваченому у побитті "беркутівця" активісту Фото: Олександр Костенко

Олександра Костенка звинувачують в участі в безладах в лютому 2014 р

У Криму завершилося судове слідство у справі Олександра Костенка, активіста, якого звинувачують у побитті "беркутівця". Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Прокуратури республіки Крим".

"Сьогодні в Київському районному суді р. Сімферополя закінчилося судове слідство по кримінальній справі стосовно Олександра Костенка, який звинувачується в тому, що в ході масових заворушень у Києві в лютому 2014 року заподіяв тілесні ушкодження співробітнику кримського спецпідрозділу "Беркут". Він же, без передбаченого законом дозволу, незаконно зберігав за місцем проживання нарізний ствол", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що дебати сторін, у ході яких сторони звинувачення та захисту оцінять обставини, встановлені в ході судового слідства, відбудуться 14 травня 2015 р. Держзвинувачення у кримінальній справі підтримує особисто "прокурор республіки Крим" Наталя Поклонська.

Нагадаємо, Костенку інкримінується вчинення злочинів, передбачених п. "б" ч. 2 ст. 115 (навмисне заподіяння легкої шкоди здоров'ю), ч. 1 ст. 222 КК РФ (незаконні придбання, зберігання і носіння основних частин вогнепальної зброї).