ua en ru

У Криму розпочався суд над обвинуваченим у побитті "беркутівця" активістом

У Криму розпочався суд над обвинуваченим у побитті "беркутівця" активістом Фото: "прокурор" Криму Наталія Поклонська на засіданні суду

У Київському районному суді Сімферополя відбулося перше судове засідання у справі про заподіяння тілесних ушкоджень співробітнику кримського спецпідрозділу "Беркут" активістом Олександром Костенком. Про це повідомила т. н. "прокурор" Криму Наталія Поклонська на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляється, в ході засідання заслухано обвинувальний висновок у відношенні обвинувачуваного Костенко, а також свідчення.

"18 лютого 2014 року в ході масових заворушень у Києві під час так званого "евромайдана" А. Костенко заподіяв тілесні ушкодження співробітнику кримського спецпідрозділу "Беркут". Він же, без передбаченого законом дозволу, незаконно зберігав за місцем проживання нарізний ствол", - повідомила Поклонська, яка виступає обвинувачем у цій справі.

Наступне судове засідання по даній справі, як наголошується, відбудеться у вівторок, 21 квітня 2015 р. в 11:00.

20 апреля 2015 г. в г. Симферополе в Киевском районном суде состоялось первое судебное заседание по делу о причинении те...

Posted by Наталья Поклонская on 20 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, 8 березня 2015 р. Київський районний суд Сімферополя заарештував Костенко. У березні 2015 р. прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо активіста.