ua en ru

У Криму двоє зниклих кримських татар знайдені мертвими

У Криму двоє зниклих кримських татар знайдені мертвими Фото: Наріман Джелялов

Їх знайшли з ножовими пораненнями

Двоє кримських татар, зниклі в аннексированном Росією Криму 21 серпня, знайдені мертвими. Про це повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов.

"Як тільки що повідомив мені учасник національного руху Мустафа Хаїров, зниклі 21 серпня Селімов Мемет і Ібрагімов Осман були знайдені сьогодні в годину дня мертвими, за його словами, з ножовими пораненнями. Трупи були закопані недалеко від кафе в с. Богданівка під Сімферополем", - написав Джелялов.

Крім того, Джелялову повідомило інше джерело, що особу підозрюваного у вбивстві встановлена, але він поки не затриманий, у розшуку. За версією слідства, це побутове вбивство, що сталося після розпиття алкогольних напоїв та виниклої на цьому ґрунті бійки. Похорон імовірно, відбудуться в понеділок.

Как только что сообщил мне участник национального движения Мустафа Хаиров, исчезнувшие 21 августа Селимов Мемет и Ибраги...

Posted by Nariman Dzhelalov on 29 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що з-за анексії Росією Криму є загроза існування корінного народу півострова.