ua en ru

Найбільша авіакомпанія Канади припинила літати до США

Найбільша авіакомпанія Канади припинила літати до США Ілюстративне фото (freepik)

Air Canada має намір відновити сполучення із США 22 травня

Найбільша авіакомпанія Air Canada у зв'язку з карантинні обмеження через поширення коронавірусу тимчасово припиняє виконувати усі рейси до США. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанї.

Air Canada має намір відновити сполучення із США 22 травня.

"Air Canada оголошує про припинення планових рейсів до США після 26 квітня через угоду між урядами Канади й США стосовно продовження на місяць обмежень на перетин кордону. Air Canada має намір відновити сполучення із США 22 травня за умов відсутності подальших урядових обмежень", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що Канада і США домовилися продовжити прикордонні обмеження ще на 30 днів, щоб допомогти контролювати поширення коронавірусу.

Раніше, 16 березня Канада закрила свої кордони для людей, які не є громадянами або постійними мешканцями країни. При цьому в'їзд в країну залишався відкритим для громадян США.

Також РБК-Україна писало, що 13 березня Трамп ввів в США надзвичайний стан. Американський президент заявив, що направить до 50 млрд доларів для штатів, населених пунктів для боротьби з коронавірусом.