ua en ru

Кремль відповів на слова нового головкому НАТО про російську загрозу

Кремль відповів на слова нового головкому НАТО про російську загрозу Фото: прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков

Пєсков зазначив, що російська сторона буде традиційно відстоювати свої інтереси

Російська Федерація (РФ) ні для кого не являє загрози, однак не залишить без уваги дії, потенційно небезпечні для її інтересів, російська сторона буде традиційно їх відстоювати. Про це повідомив журналістам прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають РИА Новости.

"Ми вже неодноразово говорили, що, власне, відроджується Росія — вона ні для кого не становить загрози. Росія послідовно виступає за співробітництво взаємовигідне з урахуванням інтересів усіх партнерів. Росія виступає за спільне регулювання конфліктних ситуацій. Але в той же час Росія, безумовно, не може залишати без уваги будь-які дії, які або безпосередньо, або потенційно можуть становити загрозу для її національних інтересів", — Пєсков відповів на питання, чи буде Кремль реагувати на заяву нового головкому НАТО в Європі про стримування Росії відроджується.


Він додав, що російська сторона буде традиційно відстоювати свої інтереси.

Нагадаємо, раніше новий головнокомандувач Об'єднаними збройними силами (ОЗС) НАТО в Європі генерал Кертіс Скапаротти заявив, що Північноатлантичний альянс повинен бути готовим до боротьби з "повсталої Росією".