ua en ru

Кошулинський оголосив про вихід з фракції Партії регіонів ще 11 нардепів

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський оголосив про вихід з фракції Партії регіонів ще 11 народних депутатів.

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський оголосив про вихід з фракції Партії регіонів ще 11 народних депутатів. Про це Він повідомив на пленарному засіданні ВР.

Зокрема фракцію покинули Андрій Деркач, Володимир Зубик, Пехов Володимир, Володимир Продивус і Євген Сігал, Григорій Смітюх, Антон Яценко, Ігор Шаров, Василь Хмельницький, Микола Баграєв та Олександр Онищенко.

Раніше з фракції ПР вийшли: Сергій Буряк, Таріел Васадзе, Катерина Ващук, Микола Джига, Олег Зарубінський, Григорій Калетнік, Олег Кулініч, Іван Куровський, Володимир Макеєнко, Ярослав Москаленко, Володимир Пилипенко, Антон Пригодський, Микола Сорока, Віталій Хомутиннік, Володимир Зубик, Олександр Герега та Станіслав Березкін.

Також Кошулинський оголосив про вихід з фракції ПР народних депутатів Віктора Развадовського, Юрія Шаповалова, Віктора Бондаря, Юрія Благодыра і Миколи Рудьковського, Сергія Мошака, Василя Ковача, Іштвана Гайдоша, Михайла Ланьо та Івана Бушка.