ua en ru

Корупційна схема в Міноборони: Порошенко заявив, що нікому не дозволить красти в армії

Корупційна схема в Міноборони: Порошенко заявив, що нікому не дозволить красти в армії Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко заявив, що армія є одним із очевидних досягнень України за останні три роки

Президент України Петро Порошенко, коментуючи корупційну схему в Міністерстві оборони України, заявив, що нікому не дозволить красти в армії. Про це глава держави заявив у Києві на відкритті гуртожитку нового зразка для військовослужбовців ЗСУ.

"Позиція перша, нікому не дозволю красти в армії. Ті, хто буде красти в армії - руки повідрубую. Це позиція президента. Бо армія є предметом моєї персональної турботи. Армія є одним із очевидних наших досягнень за останні три роки", - сказав він.

Порошенко зазначив, що розслідування справи про корупційну схему в Міністерстві оборони має бути проведено в найкоротший термін.

"Позиція друга. Я вітаю, коли будь-яка підозра щодо корупції передається в правоохоронні органи. І третя позиція. Я наголошую на тому, щоб розслідування було проведено в найкоротший термін, представлено суспільству і передано до суду", - додав Порошенко.

Уже в цьому році для військових-контрактників планується зведення 100 гуртожитків нового зразка, які відповідають стандартам НАТО. Вдячний волонтерам та керівництву Міністерство оборони України, які доклали великих зусиль, щоб наші захисники мали такі гарні умови.

Опубліковано Петром Порошенком 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чотирьом посадовцям Міністерства оборони України повідомлено про підозру у справі щодо корупційної схеми у відомстві.