ua en ru

Корупційна схема в Міноборони: чотирьом посадовцям повідомлено про підозру

Корупційна схема в Міноборони: чотирьом посадовцям повідомлено про підозру Фото: Міноборони (facebook.com/nabu.gov.ua)

Наразі вирішується питання обрання підозрюваним запобіжного заходу

Чотирьом посадовцям Міністерства оборони України повідомлено про підозру у справі щодо корупційної схеми у відомстві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратура у Facebook.

"11 жовтня 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, чотирьом посадовим особам Міністерства оборони України", - йдеться у повідомленні.

Так, про підозру повідомлено заступнику міністра та директору Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів, які були затримані під час проведення слідчих дій. Ще двоє підозрюваних - працівник одного з відділів Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів та працівник Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони України.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Посадовцям Міноборони повідомлено про підозру 11 жовтня 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засідання Солом'янського районного суду Києва, на якому має бути обрано запобіжний захід затриманим чиновникам Міністерства оборони, підозрюваним в розтраті 149 млн гривень, відбудеться 12 жовтня.