ua en ru

Корбана відвезли із залу суду в невідомому напрямку

Корбана відвезли із залу суду в невідомому напрямку Фото: Геннадій Корбан

За словами очевидців, Корбана везуть по дорозі на Київ

Лідера партії УКРОП Геннадія Корбана відпустили з будівлі суду, а потім відвезли в невідомому напрямку. Про це повідомляє прес-служба УКРОПу.

Прихильники Корбана намагалися не допустити виїзду машини, в яку посадили лідера УКРОПу. Однак його відвезли в невідомому напрямку.

За словами очевидців, Корбана везуть по дорозі на Київ.

"Це цинічний свавілля органів, які називають себе правоохоронними. Це те саме, що було за Януковича, навіть гірше", - заявив народний депутат Андрій Денисенко.

За словами адвоката Оксани Томчук, зараз необхідно знайти підзахисного, якого відвезли в невідомому для нас напрямі.

"Я вважаю, що тільки що на наших очах був скоєний кримінальний злочин, оскільки особа повинна бути звільнена з-під варти", - сказала Томчук.

Згідно українському законодавству через 72 години з моменту затриманняКорбана зобов'язані відпустити, якщо не було обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, сьогодні, 3 листопада, 8:00 Новозаводський суд Чернігова продовжив розгляд справи лідера партії УКРОП. Корбан доставили в будівлю суду о 08:40.

Лідера УКРОПу підозрюють у створенні злочинної організації. Крім того, йому пред'явлено звинувачення у привласненні грошових коштів в особливо великих розмірах, викрадення.