ua en ru

Контактна група Україна-ОБСЄ-Росія сьогодні почне роботу на Донбасі, - прес-центр АТО

Контактна група Україна-ОБСЄ-Росія сьогодні почне роботу на території Донецької і Луганської областей.

Контактна група Україна-ОБСЄ-Росія сьогодні почне роботу на території Донецької і Луганської областей. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції.

"Сили АТО пропрацювали комплекс заходів, спрямованих на організацію роботи контактної групи з участю ОБСЄ і РФ. Сьогодні ця група повинна розпочати свою роботу", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вночі неконтрольовані збройні формування неодноразово обстрілювали українські підрозділи, які розташовані в районі населених пунктів Щастя, Дмитрівка, Староигнатовка, Піски, Попасна, Редкудуб, Дебальцеве, Малоорловка, Сміливе, Никишино та аеропорту "Донецьк".

У той же час ситуація в районі Маруполя повністю підконтрольна силам АТО.

Відзначимо, що кількість спостерігачів місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) на Донбасі найближчим часом має збільшитися до 350 осіб.

Нагадаємо, 20 вересня учасники тристоронньої контактної групи Україна-Росія-ОБСЄ в Мінську підписали меморандум до протоколу про припинення вогню, згідно з яким обидві сторони конфлікту повинні відвести свої озброєння на 15 км.