ua en ru

Контактна група погодила цілодобове спостереження за Донецькою фільтрувальною станцією

Контактна група погодила цілодобове спостереження за Донецькою фільтрувальною станцією Фото: представник України на переговорах Леонід Кучма

Це необхідно для забезпечення безпеки роботи станції

Тристороння контактна група підтримала ініціативу СММ ОБСЄ про забезпечення цілодобового відеоспостереження за Донецькою фільтрувальною станцією. Про це повідомляє прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер у Facebook.

"Тристороння контактна група підтримала ініціативу СММ ОБСЄ про забезпечення цілодобового відеоспостереження за Донецькою фільтрувальною станцією. Це необхідно для забезпечення безпеки роботи станції, яка знаходиться на підконтрольній території Україні, а також відновлення її роботи в повному обсязі", - написала вона.

Крім того, Оліфер додала, що в рамках засідання, українська сторона висловила стурбованість випадками агресії по відношенню до співробітників СММ ОБСЄ, які відбуваються на окупованих територіях Донбасу.

Після завершення сьогоднішньої роботи в Мінську. Безпека – це перша і ключова складова всього комплексу Мінських до...

Опубліковано Darka Olifer 1 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше учасник перегвооров в Мінську Ірина Геращенко, за результатами зустрічі гуманітарної підгрупи, заявляла, що визнання "документів" ДНР/ЛНР створює ґрунт для "націоналізації" українських підприємств.