ua en ru

Консультації щодо умов угоди з МВФ ще тривають, - Кубів

Консультації щодо умов угоди з МВФ ще тривають, - Кубів Фото: Степан Кубів

Українська сторона керуватиметься коаліційною угодою при підписанні угоди з МВФ

Угода щодо подальшої співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ) досі не підписана, адже тривають консультації щодо умов документу. Про це 30 травня під час засідання погоджувальної ради ВРУ заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це не підписана угода, а це є попередні умови роботи з МВФ. Після цього була проведена урядом велика робота і вона проводиться на сьогоднішній день, ми залучаємо депутатів профільних і, відповідно, експертів. Ми виходили і будемо виходити з єдиного документу, на якому базується діяльність уряду - це коаліційна угода фракцій п'яти, які підписали угоду у парламенті",- заявив Кубів, зазначивши, що у коаліційній угоді чітко прописаний план діяльності парламенту.


"Ми нічого станом на сьогодні не підписували",- наголосив перший віце-прем'єр, додавши при цьому, що консультації щодо угоди з МВФ ще продовжуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України (ВРУ) має розглянути частину законів, необхідних для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ) під час пленарного засідання у четвер, 2 червня.