ua en ru

Коморовський обговорить в Україні миротворців і санкції проти РФ

Коморовський обговорить в Україні миротворців і санкції проти РФ

Президент Польщі Броніслав Коморовський під час свого візиту 8-9 квітня обговорить в Україні широке коло питань, зокрема залучення до миротворчої місії і санкції проти Російської Федерації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України Петра Порошенка.

"На початку зустрічі Президент Порошенко зазначив, що під час візиту Президента Коморовського планується до обговорення величезне коло питань, що свідчить про інтенсивність діалогу між двома країнами. Зокрема, зазначив Петро Порошенко, обговорюватимуться спільні ініціативи щодо запрошення України до міжнародної миротворчої місії, продовження санкцій щодо Росії, використання Україною польського досвіду децентралізації влади між центром і регіонами, військові і питання безпеки, а також травневий саміт "Східного партнерства" в Ризі", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, Коморовський подякував Порошенку за запрошення відвідати Україну і виступити у Верховній Раді. За словами польського Президента, дружба між країнами побудована на спільному історичному досвіді та спільних інтересах, в тому числі у сфері безпеки.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Польщі Бронисловом Коморовським.