ua en ru

Комітет Ради закликав Гройсмана подати законопроект про пенсії для військових

Комітет Ради закликав Гройсмана подати законопроект про пенсії для військових Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Від Гройсмана вимагають негайно внести проект для підвищення виплат військовим пенсіонерам

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони закликав прем'єр-міністра Володимира Гройсмана подати законопроект про підвищення пенсій для військових пенсіонерів. Про це у Facebook повідомив нардеп від "Народного фронту", член комітету Дмитро Тимчук.

"Комітет ВР з нацбезпеки і оборони одноголосно прийняв рішення терміново звернутися до прем'єр-міністра з вимогою негайно подати до парламенту законопроект про пенсії для військових пенсіонерів", - повідомив Тимчук.

Комитет ВР по нацбезопасности и обороне единогласно принял решение срочно обратиться к премьер-министру с требованием немедленно подать в парламент законопроект о пенсиях для военных пенсионеров.

Опубліковано Dmitry Tymchuk 6 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кабміні допускають чергове підвищення пенсій.

"Рівень життя і добробут людини має бути підвищено. Переконаний, ми маємо всі шанси досягти мінімальної зарплати у 4 100 гривень в 2018 році в неінфляційний спосіб. Такий крок також дасть нам додатковий ресурс надходжень до Пенсійного фонд, який і дасть нам можливість для чергового підвищення пенсій в Україні", - зазначив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.