ua en ru

Командування бойовиків залучає цивільних інженерів для фортифікації позицій

Командування бойовиків залучає цивільних інженерів для фортифікації позицій Фото: бойовики

Бойовики не можуть виконувати завдання через некомплект особового складу

На тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 29 квітня командування бойовиків залучає цивільних інженерів для фортифікації позицій. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України Facebook.

"Командуванням 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК ЗС РФ створюються "групи інженерної підтримки" з числа цивільних осіб для фортифікаційного обладнання другої лінії оборони з'єднання. В подальшому планується залучити особовий склад "груп" до вступу на військову службу за контрактом", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, некомплект особового складу у підрозділах бригади призводить до неспроможності виконання поставлених завдань. Командуванням російських окупаційних військ вживаються заходи щодо недопущення масового звільнення особового складу, в тому числі громадян РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в самопроголошеної "республіки" в Луганській області окупаційна "влада" скасувала доплати і понаднормові для медичного персоналу.