ua en ru

Командиру військової частини повідомили про підозру через нанесення збитків майже на 800 тис. грн

Командиру військової частини повідомили про підозру через нанесення збитків майже на 800 тис. грн Іллюстративне фото (РБК-Україна)

У 2019 році за фактично не виконані роботи підряднику було здійснено оплату на загальну суму 793 797 грн

Командиру військової частини повідомили про підозру в недбалості, яка спричинила державі збитки майже на 800 тисяч грн. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.

Повідомляється, що командир однієї з військових частин, не здійснив контроль та технічний нагляд за виконанням робіт, із капітального ремонту приміщень штабу військової частини комерційною фірмою-генпідрядником, що спричинило державі тяжкі наслідки.

"У 2019 році за фактично не виконані роботи підряднику було здійснено оплату на загальну суму 793 797 грн. 72 коп", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що сьогодні вищезазаначеній військовій службовій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України.

Командиру військової частини повідомили про підозру через нанесення збитків майже на 800 тис. грн

Фото: повідомлення про підозру (facebook.com/vpcru)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-заступнику міністра оборони Ігорю Павловському обрали сьогодні запобіжний захід у вигляді застави на 168 тисяч гривень. Павловський підозрюється у в причетності до схем з поставками палива.

Як повідомляло РБК-Україна, Міноборони чекає результатів офіційного розслідування вибухів у Балаклії. Начальник управління комунікації й преси МОУ Світлана Павловська у коментарі РБК-Україна сказала, що для Міноборони є один результат - результати офіційного розслідування.