ua en ru

Команда Саакашвілі має намір звернутися до правоохоронців через блокування поїзда з політиком

Команда Саакашвілі має намір звернутися до правоохоронців через блокування поїзда з політиком Фото: Михайло Саакашвілі (twitter.com SebaGobert)

Відповідати за блокування "Інтерсіті" буде поїзна бригада, вважає нардеп Віктор Чумак

Команда колишнього глави Одеської області, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі збирається подати заяви до українських правоохоронних органів за фактом блокування транспортного сполучення. Про це заявив позафракційний народний депутат Віктор Чумак в коментарі РБК-Україна.

"Керівництво "Укрзалізниці" відморозиться, а відповідати буде поїздна бригада", - сказав Чумак.

Нагадаємо, у Національній поліції України запевнили, що відомство не має ніякого відношення до затримки руху поїзда "Інтерсіті" сполученням "Перемишль - Київ".

Правоохоронці повідомили, що Національна поліція України не наділена повноваженнями щодо будь-якої діяльності на території іноземних держав.

Перед цим Саакашвілі заявив, що збирається перетнути український кордон на поїзді, а не через пропускний пункт "Краковець", як він повідомляв напередодні.

Незабаром співробітниця поїзда "Перемишль - Київ" розповіла, що поїзд, на якому Саакашвілі збирався перетнути український кордон, не поїде, поки політик буде там знаходитися.