ua en ru

Кількість спостерігачів місії ОБСЄ на Донбасі найближчим часом збільшиться до 350

Кількість спостерігачів місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) на Донбасі найближчим часом збільшиться до 350.

Кількість спостерігачів місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) на Донбасі найближчим часом збільшиться до 350. Про це заявив представник місії ОБСЄ Андреа Чєлліно в ході зустрічі представників місії ОБСЄ в Луганській області та голови Луганської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Геннадія Москаля, передає прес-служба ЛОДА.

"Найближчим часом кількість спостерігачів у Луганській області збільшиться до 150 чоловік, а в цілому на Донбасі до 350", - зазначив представник місії ОБСЄ Андреа Чєлліно.

Також в ході зустрічі сторони обговорили питання мети місії ОБСЄ на території області та її посередництва в переговорах з сепаратистами.

Нагадаємо, директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс заявляв, що в Донецькій і Луганській областях в даний час перебувають 78 представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Раніше Президент України Петро Порошенко повідомляв, що найближчим часом очікується збільшення місії ОБСЄ в Україні до 500 спостерігачів.