ua en ru

До Дня незалежності України в Києві відбудеться військовий парад

До Дня незалежності України в Києві відбудеться військовий парад Фото: Кабінет міністрів (РБК-Україна)

У Львові пройде загальнонаціональний проект "Українська пісня"

До Дня незалежності України 24 серпня 2017 року в Києві відбудеться військовий парад, а у Львові пройде загальнонаціональний проект "Українська пісня". Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

"Кабінет Міністрів України в рамках підготовки та відзначення 26-ї річниці Незалежності України затвердив план урочистих заходів, який передбачає, зокрема, проведення параду військ на вул. Хрещатик в Києві, сприяння національному телепроекту "Українська пісня" у Львові, а також забезпечення створення різноманітних медійних, освітніх, культурних проектів, зустрічей, дипломатичних прийомів та вшанування пам’яті героїв, які віддали життя за незалежність України", - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що план заходів було розроблено на виконання указу президента України учасниками організаційного комітету, утвореного за рішенням Кабміну.

Вказано, що загалом план налічує понад півтора десятки заходів, в тому числі заходи безпеки та підтримки правопорядку в Києві та інших містах та селах України. Серед заходів - проведення Дня державного прапора в усіх населених пунктах України та закордонних дипломатичних установах.

Нагадаємо, міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що під час параду до Дня Незалежності України планується урочисте проходження військ і виставка сучасного зброї.