ua en ru

Клюєв і Колесніков обрані заступниками голови Партії регіонів з питань агітації та пропаганди

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Клюєв і народний депутат Борис Колесніков обрані заступниками голови Партії регіонів. Таке рішення було прийнято в ході засідання політради партії.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Клюєв (на фото праворуч) і народний депутат Борис Колесніков (ліворуч) обрані заступниками голови Партії регіонів. Таке рішення було прийнято в ході засідання політради партії. Про це РБК-Україна заявив член фракції ПР Володимир Олійник.

"Андрій Клюєв та Борис Колесніков одноголосно обрані заступниками з питань агітації та пропаганди. Володимир Демидко (раніше обіймав цей пост) написав заяву за власним бажанням. Більше ніхто не був знятий із цієї посади", - сказав Олійник.

До цього призначення Клюєв і Колесніков займали посади членів президії політради ПР.

Клюєв був обраний на нову керівну посаду в рамках партії як голова передвиборного штабу Віктора Януковича на президентських виборах 2015 р. Колесніков же був призначений на посаду заступника голови ПР, яка виявилася вакантною після добровільного відходу Демидка.

Зазначимо, Демидко є членом комітету ВР з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВР, а також членом лічильної комісії парламенту. З березня 2010 р. радник Президента України на громадських засадах.

Таким чином, на сьогоднішній день кількість заступників Миколи Азарова як голови Партії регіонів збільшилася на одну особу.

Першим заступником голови є спікер парламенту Володимир Рибак, а заступниками - голова фракції ПР у ВР Олександр Єфремов, міністр закордонних справ Леонід Кожара, заступник голови комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Дмитро Шенцев, член комітету ВР з питань інформатизації та інформаційних технологоій Сергій Тігіпко, секретар РНБО Андрій Клюєв і голова комітету ВР з питань транспорту і зв'язку Борис Колесніков.

Крім того, політрада вирішила об'єднати Канівські міську та районну організації ПР на підставі клопотання Черкаської партійної облорганізації, передає прес-служба ПР.

До складу політради також були обрані дев'ять нових членів: Сергій Арбузов, Анатолій Голубченко, Олександр Клименко, Юрій Колобов, Михайло Короленко, Олександр Пономарьов, Олег Проскуряков, Едуард Ставицький і Геннадій Темник. Зі свого складу політрада виключила Олексія Боярчука, Петра Мельника, Ореста Муца та Олександра Черноморова.