ua en ru

В політраду Партії регіонів увійшли дев'ять нових членів

В політраду Партії регіонів увійшли дев'ять нових членів. Таке рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні політради партії, передає прес-служба ПР.

Зокрема, до складу політради було обрано: перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов, перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, міністр доходів і зборів Олександр Клименко, міністр фінансів Юрій Колобов, міністр промислової політики Михайло Короленко, народний депутат Олександр Пономарьов, міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник.

Крім того, політрада вирішила об'єднати Канівські міську та районну організації ПР на підставі клопотання Черкаської обласної організації ПР.

Також, як повідомлялося раніше, на сьогоднішньому засіданні політрада ПР обрала Андрія Клюєва і Бориса Колеснікова заступниками голови Партії регіонів з питань агітації та пропаганди, а також звільнила з цієї посади Володимира Демидка.

Крім того, політрада ПР виключила зі свого складу Олексія Боярчука, Петра Мельника, Ореста Муца та Олександра Черноморова.