ua en ru

Клінтон відмовилася від теледебатів із Сандерсом

Клінтон відмовилася від теледебатів із Сандерсом Фото: вибори в США

Екс-держсекретар має намір сконцентруватися на боротьбі з Трампом

Екс-держсекретар США Хілларі Клінтон вирішила відмовитися від участі в теледебатах зі своїм суперником по демократичних перегонах за пост президента США Берні Сандерсом. Про це повідомляє Reuters.


"Ми відмовилися від пропозиції телекомпанії Fox News. Ми вважаємо, що Хілларі Клінтон краще провести час на зустрічах з виборцями безпосередньо в різних районах Каліфорнії і більше підготуватися до головних виборів, щоб гарантувати, що Білий дім залишиться в руках демократів", - йдеться в повідомленні.

За її словами, колишня держсекретар має намір сконцентруватися на боротьбі з мільярдером Дональдом Трампом, який, по суті, вже забезпечив собі перемогу в республіканській передвиборній гонці.

Теледебати демократичних претендентів на пост президента США передбачалося провести напередодні намічених на 7 червня первинних виборів.

"Я дуже розчарований, але не здивований небажанням Клінтон йти на теледебати перед найбільшими і найбільш важливими первинними виборами", - прокоментував відмову Сандерс.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв вважає партійні вибори кандидатів у президенти (праймеріз) в США "шоу за участю ряджених".