ua en ru

Ківалова не допустили на партконференцію "Опоблоку"

Сергія Ківалова не допустили на партійну конференцію "Опозиційного блоку", яка відбулася в Одесі у п'ятницю, 25 вересня, передає видання "Южный курьер" з посиланням на джерело.

Зокрема, за даними видання, в Одесі пройшли міська та обласна конференції місцевої організації "Опозиційного блоку". Так, на конференцію приїхали колишній віце-прем'єр часів Януковича Юрій Бойко і олігарх Вадим Новинський.

Як зазначається, лідерів "Опоблоку" в одеському аеропорту зустрічав колишній колега по Партії регіонів Сергій Ківалов. За даними видання, після короткої розмови з Бойком і Новинським, Ківалов мав намір відвідати партконференцію "Опозиційного блоку", однак туди його не допустили.

"Ківалов хотів домовитися з лідерами "Опозиційного блоку" про те, щоб політична сила не виставляла свого кандидата на пост міського голови Одеси, а замість цього підтримала його кандидатуру. Йому було відмовлено. Незважаючи на це, Ківалов рвався на міську конференцію "Опозиційного блоку", щоб виступити там, або ще раз спробувати прихилити нашу партію діяти в своїх цілях. Проте, шлях, який обрав Ківалов, не збігається ні з програмою, ні з цілями, ні з методами "Опозиційного блоку", - підкреслив співрозмовник видання.

Видання зазначає, що шанси Морської партії Ківалова навіть на проходження до міської ради мінімальні, незважаючи на значні фінансові можливості і використання адмінресурсу за рахунок Юридичної академії та близьких до Ківалова представників судової системи.