ua en ru

В Кіровоградській колонії спростовують інформацію про бунт ув'язнених

В Кіровоградській колонії спростовують інформацію про бунт ув'язнених Фото: виправна колонія №6 в Кіровоградській області

В установі заявляють, що колонія працює в штатному режимі

У виправній колонії №6 в Кіровоградській області спростовують інформацію бунту ув'язнених. В установі заявляють, що колонія працює в штатному режимі, виконується розпорядок дня, повідомляють "Новини Кіровоградщини".

Як наголошується, чергові зміни заступають на службу згідно графіку. Під час прийому засуджених з особистих питань керівництвом Управління приймаються відповідні заходи.


"Інформація про напади на співробітників установи, забирання ключів та спецзасобів, выламывании дверей є неправдивою і недостовірною. 2.06.2016 року установу відвідали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Галина Килимовая, Костянтин Запорожців, Віктор Жученя, які здійснили обхід території виправної колонії, прийом засуджених з особистих питань і підтвердили стабільну оперативну обстановку в Кіровоградській виправній колонії № 6", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, раніше экс-голова Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький заявляв, що у виправній колонії №6 в Кіровоградській області бунтують укладені.