ua en ru

У колонії в Кіровоградській області бунтують ув'язнені

У колонії в Кіровоградській області бунтують ув'язнені Фото: Кіровоградська колонія №6

Співробітники вже третій день не заходять в зону - бояться за своє життя

У виправній колонії №6 в Кіровоградській області бунтують ув'язнені. Про це у Facebook повідомив екс-голова Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький.

"В Кіровоградській виправній колонії №6 бунт. Справжній бунт, коли нападають на працівників, забирають ключі і спецзасоби, відкривають або виламують всі двері...Розгойдує ситуацію "Краснодонський", відчуваючи слабкість, безпорадність і розгубленість співробітників ДПтС", - йдеться в повідомленні.


Бунт в колонії вийшов з-під контролю

Як повідомляє Старенький про ситуацію з бунтом в колонії, засуджених з ВК-6 вже готові підтримати ВК-49 і СІЗО Кіровоградської області.

"Співробітники вже третій день не заходять в зону - бояться за своє життя. Я довго не хотів про це писати. Все чекав що Мін'юст відреагує", - зазначив він.

За словами Старенького, ситуація з бунтом в колонії вже вийшла з-під контролю, ще трохи - і необхідно буде втручання зовнішніх сил - поліції, Нацгвардії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за законом народного депутата Надії Савченко звільнені 866 засуджених за умисне вбивство.