ua en ru

"Київстар" представив результати аудиту показників продуктивності за III квартал

"Київстар" представив результати аудиту показників продуктивності за III квартал Фото: "Київстар"

Дослідження проводилося серед 135 GSM-операторів по всьому світі

Оператор телекомунікацій "Київстар" оголосив про результати міжнародного аудиту показників продуктивності серед мобільних мереж (Network Quality Benchmarking GSM Radio Network Report 2015) за III квартал. Дослідження проводилося серед 135 GSM-операторів, повідомляє прес-служба компанії.

За даними звіту, середній показник частки трафіку (дзвінків з високою якістю передачі голосу в оператора в години найбільшого навантаження склав 94,2%. Ймовірність обриву виклику під час розмови в тих же умовах досягла 0,79%, тоді як обриву сигнального каналу на етапі встановлення з'єднання - 0,73%. Середня швидкість передачі даних в мережі EDGE в період найбільшого навантаження - 121,9 кбіт/с.

Аналогічні показники в Європі становили 93,4%, 1,18, 076% та 107,6 кбіт/с, відповідно. У світі: 90,5%, 1,20%, 0,90% та 99,6 кбіт/с.

"Київстар" - український оператор телекомунікацій, послугами якого користуються близько 26 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 820 тис. клієнтів фіксованого зв'язку. Акціонером компанії є міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що норвезька телекомунікаційна група Telenor збирається продати свою частку в компанії VimpelCom Ltd., якою володіє спільно з російською "Альфа-груп".