ua en ru

У Київраді узгодили кількість депутатів у райрадах

У Київраді узгодили кількість депутатів у райрадах Засідання комісії Київради ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку

Постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку прийняла до розгляду проект рішення про управління місцевими районними радами, який стверджує кількість депутатів у райрадах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київради.

Повідомляється, що проект рішення, який підтримали члени комісії, передбачає склад депутатського корпусу в кількості 46 чоловік у Голосіївській, Печерській, Подільській та Шевченківській райрадах; по 54 депутати пропонується у Дарницькій, Деснянській, Дніпровській, Оболонській, Святошинській та Солом'янській райрадах.

У проекті рішення зазначено, що вибори в нові районні ради відбудуться разом з наступними черговими виборами до місцевих рад.

"Так як кошти, а саме 37 млн грн, які були відокремлені з місцевого бюджету станом на 2010 р., не відповідають сьогоднішньому економічному становищу, даний проект рішення буде підтриманий після обробки його Департаментом фінансів і розробка плану фінансування районних рад", - заявив депутат і голова комісії Андрій Странніков.

Нагадаємо, Київрада хоче забрати у Кличка право самому призначати керівників КП.