ua en ru

Київрада скасувала приватизацію приміщень 13 посольств та дитсадку "Орлятко".

Київська міська рада скасувала приватизацію приміщень 13 посольств іноземних держав та будівлі дитячого садка "Орлятко". Відповідні рішення були прийняті сьогодні на засіданні Київради, передає кореспондент РБК-Україна.

Таким чином, депутати задовольнили протест прокурора м. Києва і скасували приватизацію дитячого садка "Орлятко". Це рішення підтримали 104 депутати. За словами депутата Київради від БЮТ, секретаря постійної комісії Київради з питань освіти і науки Олексія Давиденка, будівля дитячого садка "Орлятко" була включена до програми приватизації чотири місяці тому. "Так як чотири місяці дитячий садок був у програмі приватизації, якби на сьогоднішній сесії ми не добились скасування приватизації дитячого садка, через два-три тижні він був би приватизований і відданий у приватні руки", - сказав О.Давиденко.

Київрада також внесла зміни до програми приватизації комунального майна м. Києва, вилучивши з неї приміщення посольств іноземних держав (13 адрес) та будівлі Київського метрополітену (9 адрес). За це рішення проголосували 108 депутатів.