ua en ru

Київрада розгляне сьогодні питання щодо стану будівництва нових станцій метро Куренівсько-Червоноармійської лінії та метро на Троєщину

Київрада планує розглянути в ході сьогоднішнього засідання питання щодо фінансування та стан будівництва станцій метро "Деміївська", "Васильківська" й "Голосіївська" Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену, а також станції метро на Троєщину. Доповідатиме - заступник голови Київської міської державної адміністрації Денис Басс, йдеться у порядку денному засідання.

Київрада планує заслухати інформацію щодо залізнично-автомобільного мосту на Дарницю, пасажирського вокзального комплексу на станції Дарниця.

Заступник голови КМДА Анатолій Голубченко доповідатиме щодо реконструкції Бортницької станції аерації, а також щодо стану житлово-комунального господарства Києва.

Д.Басс проінформує про діяльність комунальних підприємств "Житній ринок" та "Володимирський ринок".

Депутати Київради також планують заслухати інформацію про вирішення питання транспортного забезпечення мікрорайону "Лиса Гора", що у Голосіївському районі м. Києва.

На порядку денному стоїть питання щодо врегулювання порядку розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) у м. Києві.

Голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова проінформує щодо встановлення в місті Києві заборони (мораторію) на відведення під громадську та житлову забудову земельних ділянок, зайнятих парками, скверами та лісами.

На порядку денному сьогоднішнього засідання стоїть питання про затвердження Правил виклику для населення бригад швидкої медичної допомоги, спеціалізованої психіатричної допомоги, пунктів невідкладної медичної допомоги, дільничних лікаря-терапевта, лікаря-педіатра та лікаря-спеціаліста амбулаторно-поліклінічних закладів міста Києва.